Bani înapoi de la fiecare cumparatura – Giovanni 2017-06-26T16:28:44+00:00

Bani înapoi la fiecare cumpărătură

Acum primești bani înapoi de la cumpărăturile făcute în magazinele din orașul tău și încă la peste 10.800 de magazine online

Află în messenger cum primești 10€ la înregistrare

Ce spun persoanele care deja beneficiază de toate avantajele comunității?

Eu călătoresc mult în țările din Europa. Fac rezervările la hotel prin site-ul booking.com. Îmi este foarte plăcut să văd cum primesc  înapoi o parte din cheltuielile făcute pentru cazare. Sunt foarte bucuroasă să trăiesc în așa timp, când internetul ne face viața mai ușoară și îmi permite să economisesc. Echipa Ok-Save mi-a dăruit un cadou fără preț – posibilitatea de a economisi oriunde în Europa.

Maria-Magdalena, Primesc bani înapoi din rezervările de pe Booking.com

cashback booking.com

Sunt foarte bucuros că am găsit acest instrument de economisire. Afacerea mea ține de vânzări online – cumpăr en-gross de pe site-uri din China și vând retail la mine în oraș. În timp de 8 luni deja am primit 820 $ bani înapoi de la procurările de pe Aliexpress.com.  Acești bani i-am primit, doar pentru simplul lucru că intram pe aliexpress.com din aplicația pe care am instalat-o la mine în telefon datorită suportului echipei OK-Save. 

Veaceslav, Fac cumpărături de pe AlieExpress.com

cashback aliexpress.com

Mulțumesc pentru această oportunitate. Eu dețin propria mea companie de transport. Efectuăm transport de mărfuri în Vestul și Sudul țării. Datorită oportunității pe care mi-a arătat-o băieții de la OK-SAVE.com acum economisesc 2300 Euro lunar doar din alimentările cu motorină a camioanelor mele. Timp de un an de zile eu am posibilitatea să îmi mai procur o unitate de transport doar din sumele economisite.

Tudor, Primesc bani înapoi de la Petrom și OMV

omv petrom, petrom, omv

De ce mi se întorc banii înapoi?

Comunitatea de Cumpărători are încheiate parteneriate comerciale cu peste 70.000 companii din toată lumea și din toate sectoarele merceologice. Deoarece toate aceste companii doresc mai mulți clienți ca la concurenți, ele sunt deacord să plătească o parte din prețul mărfurilor și serviciilor către membrii comunității de consumatori. Cel mai interesant lucru este că membrii comunității de cumpărători beneficiază de toate aceste avantaje absolut gratuit.

cashback, bani inapoi

Primești bani înapoi și din cumpărăturile prietenilor tăi

Ești remunerat de companie cu 0,5% bonus de prietenie din valoarea tuturor cumpărăturilor persoanelor, care s-au înregistrat în comunitate din recomandarea ta. Recomandarea se face prin apăsarea unui singur buton. Nu există limită la câte persoane pot fi recomandate.

Intră în messenger și află cum primești 10€ la înregistrare

P.S. Fiecare 42 secunde se înregistrează un nou membru, orice persoană poate fi înregistrată doar o singură dată! Întrebarea principală este: DE CINE?

Doriți să faceți și dumneavoastră un venit pasiv din cumpărăturile făcute zilnic la nivel global? Începeți discuția cu CashbackBot pe link-ul acesta: https://m.me/1640422089333004?ref=Giovanni și veți primi mai multe instrumente de promovare (această pagină este un exemplu bun) și tot suportul echipei noastre de marketeri profesioniști.